Skip navigation
This discussion is archived

Logic does not recognize Digi 002?

2004 Views 2 Replies Latest reply: Sep 3, 2009 4:49 AM by Shalta RSS
Christopher Montgomery2 Calculating status...
Currently Being Moderated
Aug 2, 2009 10:32 PM
I've got a Power Mac G5 running Logic Pro 8 and I'm trying use my Digi 002 rack as the WAV interface. I know it is possible, but I can't get past this particular error.

The specs are as follows: Power Mac G5 Quad 2.5 Ghz. 4GB of RAM, v. 10.5.7
Digi 002 rack mount connected via Firewire 400.

I am receiving the following error:
"Can't find DAE program - 9065"

I have since, disconnected the 002 and installed the current "Core Audio Driver" as recommended when using the 002 on third party software.

I still get the same error with Logic consistently not able to recognize the Digi 002, thus I have no interface. Is there a common solution with this issue?

Thanks!!!
Chris
PowerMac G5 (x2); PowerBook G4-12"; MacBook Pro-15"; iMac G5-20"; iPhone 3G-x2, Mac OS X (10.5.7)

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.