Skip navigation

Mouse moves randomly

59556 Views 142 Replies Latest reply: Sep 14, 2013 5:50 PM by Greg Reyna RSS
1 2 3 ... 10 Previous Next
musicwind95 Level 4 Level 4 (1,280 points)
Currently Being Moderated
Sep 8, 2009 3:50 PM
My mouse cursor moves randomly around the screen, usually all the way across and almost always to one of the screen corners, in which I have hot corners enabled. I had this issue occasionally had this issue in Leopard, but now in Snow Leopard it's more common (maybe 5-10 times an hour). Any suggestions/solutions?
iMac 2.66 GHz standard configuration (April 2008), Wired keyboard & Mighty Mouse, Mac OS X (10.6), iPod Touch 1st Generation OS 3.0, D-link DIR-625 router, iLife 09, iWork 09
  • Barry Hemphill Level 7 Level 7 (33,115 points)
    Currently Being Moderated
    Sep 16, 2009 3:55 PM (in response to musicwind95)
    Hello m:

    I suspect that is a mouse problem, although it is impossible to tell from here. I do not know of a setting or preference file that would cause that sort of behavior.

    Barry
    iMac 20" 2.4 Ghz Intel-based/2 GB, iMac 17" 1.8 Ghz G5/1 GB, DSL, Firewire HDs, Mac OS X (10.6.1)
  • Barry Hemphill Level 7 Level 7 (33,115 points)
    Currently Being Moderated
    Sep 16, 2009 6:39 PM (in response to musicwind95)
    Hello m:

    You could try resetting the PRAM:

    http://support.apple.com/kb/HT1379

    Barry
    iMac 20" 2.4 Ghz Intel-based/2 GB, iMac 17" 1.8 Ghz G5/1 GB, DSL, Firewire HDs, Mac OS X (10.6.1)
  • jswaim Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Sep 16, 2009 7:25 PM (in response to musicwind95)
    Mine moves too, since the SL upgrade. I am watching it inch toward the bottom left of my screen right now. Once it gets there it invokes a hot corner. Unplugging the mouse doesn't stop the movement! This is one of the strangest bugs I've seen on a Mac.
  • afroboogie Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Sep 21, 2009 2:29 AM (in response to musicwind95)
    I have the exact same issue with my mouse!
    Also happened in Leopard but more freq now in SL.
    Gets on my nerves actually, thats how often it happens.
    iMac 24" 2.8Ghz, Mac OS X (10.5.5)
  • Darren Connor Level 2 Level 2 (380 points)
    Currently Being Moderated
    Sep 21, 2009 2:36 PM (in response to afroboogie)
    Me too - any advice?? Any fixes?

    All software up to date etc

    cheers

    Darren, Lockerbie
    2.8 GHz imac 24", 2 GHz duo macbook, 3gs iphone, apple tv, would love an air..., Mac OS X (10.6.1), usually works a treat...
  • afroboogie Level 1 Level 1 (0 points)
    Currently Being Moderated
    Sep 22, 2009 2:27 AM (in response to musicwind95)
    Hi MusicWind95....did u manage to try the resseting of PRAM option?
    Curious to know if that worked.
    iMac 24" 2.8Ghz, Logic Studio, Mac OS X (10.6.1)
  • rajo Level 1 Level 1 (10 points)
    Currently Being Moderated
    Sep 22, 2009 12:09 PM (in response to musicwind95)
    This happened to me only AFTER I reset the PRAM yesterday (due to an unrelated issue).

    I just swapped mice with my Win 7 box.
    iMac 20", Mac OS X (10.5.6), Windows 7 laptop
1 2 3 ... 10 Previous Next

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (2)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.