6 Replies Latest reply: Jan 6, 2011 10:58 AM by vsangabriel
mdarwin Level 1 Level 1 (0 points)
Strange problem: I've configured my iPad mail client to use yahoo mail, and when I send mails, it seems to send them (swooshing sound, etc), but they are not sent, and don't show up in sent items or outbox.

I can send using an exchange account just fine. And yahoo can receive mails. Using my iPhone, yahoo is working fine.

Any thoughts?

MacBook Pro, mac mini, Mac OS X (10.6.2)
  • 1. Re: yahoo mails not sending
    ktongfam Level 1 Level 1 (0 points)
    My iPad and iPhone have the same problem for the last 2 days now. I'm most interested to see if anyone has any insight to it.
  • 2. Re: yahoo mails not sending
    Outglobal Level 1 Level 1 (0 points)
    I am seeing the same problem. Sent an email from my apple account on my ipad. The email shows up in my sent folder but never delivers to the email address I sent it to. I have tried sending the same email to my other email accounts. Same problem shows up on my sent email but never gets delivered.
  • 3. Re: yahoo mails not sending
    bym7792 Level 1 Level 1 (0 points)
    My issue is I can't get yahoo mail to push mail to the iPad. It will only deliver mail when I manually fetch it. Waiting to hear back from yahoo support.
  • 4. Re: yahoo mails not sending
    mdarwin Level 1 Level 1 (0 points)
    Update for you all - without a restart, just connecting to a different wifi network, it seems to work now.
  • 5. Re: yahoo mails not sending
    Emilie in Key Largo Level 1 Level 1 (100 points)
    I am having the same problem with AOL email. It shows sent, but the recipient never receives it. I don't have the option of connecting with a different wifi network.
  • 6. Re: yahoo mails not sending
    vsangabriel Level 1 Level 1 (0 points)
    I have both a Me and a Yahoo account.

    When I forward a mail with an attachment using Yahoo account, it shows the sending bar, makes the sound that a mail was sent and even put the arrow icon on the left side of the original mail. But no mail is sent (recipient doesn't receive it and I don't get my blind copy).

    This also happens when I send a mail from an app (notes, noterize, numbers, pages, etc.).

    If in both cases I use my Me account, it works fine.
    Using Yahoo account, forward without attachments, and reply works fine.