Skip navigation

MacPro Won't Boot, Rolling Back OSX

1878 Views 39 Replies Latest reply: Mar 4, 2012 6:03 AM by boink boink RSS
1 2 3 Previous Next
ervzman Calculating status...
Currently Being Moderated
Feb 28, 2012 6:39 PM

Hello.

 

I guesst this is the part-2 of my journey [ Lion Downgrade to SnowLeopard, MacPro ]

 

So, I thought I'm all good to go with my new MacPro but after setting up my user accounts and permissions and some applications, I got this problem.

 

Here's a little backtrack, I needed to roll back OSX for our primary application Avid MC5 :

  1. Reformatted Hdrive/Installed SnowLeo. CD (10.6.3) / installed UpdateCombo (10.6.8) [target mode-MAcPro-MacPro-FW800]
  2. migrated user account/files using MigrationAssist. [target mode]
  3. Snow running well, AvidMC-5 on migrated user account
  4. set permissions of hard drives (info/sharing&permission)
  5. got errors (error16) when launching apps like Photoshop, Audition-trial...
  6. Shut down to reboot... NO BOOT (only gray apple)

 

Now, I'm running DiskUtility, repairing permission via target mode...

 

Any ideas or recommendations?

 

Thank you.

Mac Pro, Mac OS X (10.6.8), Video Editing Workstation - 2
1 2 3 Previous Next

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.