Skip navigation

Exporting problems with QuickTime - Video and Audio out of sync

1015 Views 9 Replies Latest reply: Mar 16, 2012 12:16 PM by ShepProudfoot RSS
ShepProudfoot Calculating status...
Currently Being Moderated
Mar 14, 2012 7:31 PM

I'm doing stop-motion videos; I import a song into Final Cut Express (16 bit, 44.1k, from a CD) with stills lasting 00:00:00:02 each.

Everything looks great in the canvas viewer. But after exporting a QuickTime movie of all my work, the result starts the video a few seconds

late. Again, it is perfectly fine within Final Cut Express.

 

I've tried exporting audio and video seperately, and importing them back into FCE, same problem when I export again. I have found numerous

posts about issues on this site and no one seems to have a solution. I'm pulling my hair out over here (and I didn't have much left to begin with).

Seems to me whatever I view in the canvas should match what is export. I'm at a loss here, so I thought I'd start yet another post in hopes that

we can get to the bottom of this.

 

Any help is appreciated.

 

Thanks.

Quad-Core

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.