3 Replies Latest reply: Sep 12, 2012 1:19 PM by FranLM
SpongeBlob Level 1 Level 1 (0 points)

Can anyone tell me if there's a problem in choosing Autoplay 1 with Liverpool Bass in the Smart Bass section?

For some reason, I just can't select this option - only 2, 3 and 4 are selectable!


iPad, iOS 4.3.2
  • 1. Re: GarageBand for iPad..
    turingtest2 Level 8 Level 8 (46,625 points)

    Works fine for me...

     

    Have you tried resetting the device?

     

    tt2

     

    (iPad 2, iOS 5.1, GB v 1.2.1)

  • 2. Re: GarageBand for iPad..
    im looking through you Level 1 Level 1 (0 points)

    I'm having the same problem with Liverpool Autoplay 1 on the Retina Ipad.  Any advice would be appreciated.

     

    EDIT:  Messing around with this, I've found that I can occassionally select the Liverpool Autoplay 1 pattern when the selector is in the 4 position.

     

    If you're having this problem, trying switching back and forth between the Autoplay OFF and Autoplay 4.  Occassionally, the pattern will switch to the one that presumably belongs on Autoplay 1.  The Autoplay 4 pattern is farily busy.  What I presume is the Autoplay 1 pattern is a dotted 1/8th note then two 1/16th notes, so the change should be fairly obvious.

  • 3. Re: GarageBand for iPad..
    FranLM Level 1 Level 1 (0 points)

    Same problem here. It happens on iPad retina, not on older iPad models.

    I sent feedback to garage band dev. Team, but no reply or fix yet.

     

    There's another thread about this issue in these boards. I wonder why they are taking so long to fix this bug, I guess it shouldn't be so hard to do...