Skip navigation
This discussion is archived

Installed Time Capsule HDD in new enclosure, now info seems to be hidden?

188 Views 1 Reply Latest reply: May 6, 2012 3:26 PM by LaPastenague RSS
RobSig01 Calculating status...
Currently Being Moderated
May 6, 2012 11:24 AM

My 1TB time capsule power supply died so i removed the HDD and installed in an external enclosure. No problems there. I plugged into my Macbook and fired it up, again no problems. The drive spins up and two volumes pop up on the screen: "APswap" and "APconfig" but not my main volume. Is this partition hidden? Is there any way to get it back? HELP?!?!

1TB Time Capsule
  • LaPastenague Level 7 Level 7 (32,580 points)

    The partition is not hidden and should show up. Did you password the disk when you setup the TC? If you did so you can sometimes get around it but I suspect the disk is just dead.. is it a Gen2 and the disk is a black caviar WD.. if so you are in deep bad stuff.

     

    Do you have a windows computer available? Load a HFS viewer.. there are free ones available and see if the partition shows up.. if not the drive is dead and you will need to send to a recovery centre. Not a cheap or pleasant option as half the time the recovery seems to get rubbish.

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.