Skip navigation

iPod Touch audio problem! Found no solution, can anyone please help?

887 Views 6 Replies Latest reply: May 10, 2012 7:56 PM by jenelson82 RSS
Apple200%user Calculating status...
Currently Being Moderated
May 9, 2012 2:13 PM

I just updated my iPod Touch 4th generation to 5.1.1 and in one ear of my earphones it plays normal but in the other it plays really loud, no bass etc. I called apple they told me to restore it I did. That didn't work and i've been looking around for answers but cant find any! This also happens when I plug my ipod into speakers. I've tried different pairs of earphones in the iPod and they all do the same thing so it's not the earphones. Plugged the earphones into my computer and it played the music just fine, so of course it's not the earphones. I'm using skullycandy earphones not apple's. If anybody knows what's wrong with it and or know how to fix this problem I would very much appreciate it! THANKS

iPod touch (4th generation), iOS 5.1

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.