Skip navigation

moire

300 Views 2 Replies Latest reply: May 13, 2012 7:13 AM by brifast99 RSS
brifast99 Level 1 Level 1 (0 points)
Currently Being Moderated
May 12, 2012 2:36 PM

I am editing a little video that will be made up of many imported photos. I scanned them into the computer as Jpegs and imported them into FCP. They look fine when played without effects. One I apply a auto pan zoom effect all this moire patterns appear. I have imported photos before with no trace of the moire pattern that originated from digial camera. The only difference from the problem I am having now and the other times is that I have scanned them. It would seem to me it should be no problem. Is there something in the food chain I have not done correctly. I have just switched to FCP 7 from 6 maybe there is a setting not correct?

 

BF

Mac Pro, Mac OS X (10.6.8)
  • Gary Scotland Level 5 Level 5 (7,555 points)
    Currently Being Moderated
    May 13, 2012 6:52 AM (in response to brifast99)

    you didn'd say what the originals were and what settings you used to scan,

    but double the dpi setting and scan again as TIFF

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.