Skip navigation

Green overlay tints images until they (slowly) load.

375 Views 8 Replies Latest reply: May 14, 2012 1:53 PM by rshammaa RSS
rshammaa Level 1 Level 1 (0 points)
Currently Being Moderated
May 14, 2012 7:48 AM

Hi guys,

 

Yesterday for the first time ever, when I clicked that day's newly imported images to check them out, a deep green overlay tinted images (only in the Viewer) until they (very slowly) loaded. As soon as the message "Loadin..." stopped, everything went back to normal. There were 240 images so you can imagine how slow and frustrating it was.

 

It didn't affect older images; but as I kept going back to images I had allready checked out from that latest import, and which had already gone through that frustrating process, the same thing would take place. I restarted my iMac and tried again, to no avail.

 

But today everything is fine. I worry though about the future behavior of Aperture with new images fresly imported. Any clues?

 

Thanks,

 

Raphael

iMac 21.5", Mac OS X (10.7.2), Pages for iPhone/iPad

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.