Skip navigation

apple Prores is jitter on osx10.6.8 but 10.7 or 10.5 is not

2098 Views 17 Replies Latest reply: May 29, 2012 11:23 AM by MP14MP14 RSS
1 2 Previous Next
MP14MP14 Calculating status...
Currently Being Moderated
May 24, 2012 9:56 AM

I found a weird issue with Apple Proress and different Osx version

 

I was having a terrible headeach working with this codec for motion graphics and text on finalcut all the borders of the colors or lines was showing jitter or kind of aliasing problem. so bad that I use proress only for offline and doing all the onlines with uncompress. and I couldn't understand how people use this for broadcast quality.

 

but I found today something really weird, the same quicktime that look horrible jittering on 3 different computers with osx10.6.8 (2 of them with blackmagic design cards for final cut) when you playback on a 10.7 system or 10.5 system it looks perfect

I just don't understand what's going on?  any help? anyone experience the same thing?

 

this issue is the same on 422, 422HQ or 4444. the problem is on all format of apple proress

1 2 Previous Next

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.