1 Reply Latest reply: Jul 27, 2012 7:10 AM by _Dom_.
_Dom_. Level 1 Level 1 (0 points)

Hi All,

 

I have a magic triangle setup which has been working fine now with a Snow Leopard server and Leopards clients for a few years.  I have been tasked to get Lion clients working with the setup.

 

The Lion clients, however, are not mounting their home directories. 

 

I have made the changes in http://support.apple.com/kb/HT4700 re legacy afp shares but I'm still having no joy.

 

In the server's afp log I get the following for one of the Leopard clients during login :

 

IP 10.5.1.61 - - [24/Jul/2012:10:17:21 0000] "Login dome" 0 0 0

IP 10.5.1.61 - - [24/Jul/2012:10:17:42 0000] "OpenFork com.apple.MCX.plist" 0 0 0

IP 10.5.1.61 - - [24/Jul/2012:10:17:43 0000] "OpenFork com.apple.MCX.plist" 0 0 0

IP 10.5.1.61 - - [24/Jul/2012:10:17:43 0000] "OpenFork com.apple.MCX.plist" 0 0 0

 

dome is my AD/Augment username so all is good.

 

When I login on a Lion client I get :

 

IP 10.5.1.210 - - [24/Jul/2012:10:15:28 0000] "Login <Guest>" 0 0 0

IP 10.5.1.210 - - [24/Jul/2012:10:15:29 0000] "Login <Guest>" 0 0 0

IP 10.5.1.210 - - [24/Jul/2012:10:15:29 0000] "Login <Guest>" 0 0 0

IP 10.5.1.210 - - [24/Jul/2012:10:15:30 0000] "Login <Guest>" 0 0 0

IP 10.5.1.210 - - [24/Jul/2012:10:15:31 0000] "Login <Guest>" 0 0 0

IP 10.5.1.210 - - [24/Jul/2012:10:15:31 0000] "Login <Guest>" 0 0 0

IP 10.5.1.210 - - [24/Jul/2012:10:15:32 0000] "Login <Guest>" 0 0 0

IP 10.5.1.210 - - [24/Jul/2012:10:15:33 0000] "Login <Guest>" 0 0 0

 

It seems to be attempting to connect as guest.

 

Has anyone else experienced this problem?

 

Thanks


Mac OS X (10.7.4)