Skip navigation

upgrade to Mountain Lion broke my exchange account

46136 Views 109 Replies Latest reply: Jul 29, 2013 11:40 AM by returnofthemac23 RSS
1 2 3 ... 8 Previous Next
hylax Calculating status...
Currently Being Moderated
Jul 26, 2012 3:38 AM

I upgraded to Mountain Lion and everything seems to be working except my exchange account in mail.  Something keeps changing the server setting to the internal mail server setting from my office.  I always had the server set to my outllook web access server which allowed me to get mail from inside and outside the office network without using a VPN. 

 

I have tried deleting and recreating the account,  I have used the rebuild and actually looked like the account was working last night but this morning the mail is gone and the accont is back to the internal server setting.  Are there settings burried in files somewhere that are coming back when I reboot?  Does deleting the account actually remove all of the information about the account?

 

My personal email accounts are working just fine.  I am only having trouble with my exchange account from work.

MacBook Pro (15-inch Early 2011), OS X Mountain Lion, Mail issue synching to OWA Exchange
1 2 3 ... 8 Previous Next

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (6)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.