Skip navigation

Boot Camp 3.1 32 bit download problem

1124 Views 10 Replies Latest reply: Jan 29, 2013 3:20 PM by Patrick Walsh1 RSS
Patrick Walsh1 Calculating status...
Currently Being Moderated
Sep 2, 2012 7:58 AM

Manual or Apple Software Update of Boot Camp 3.1 won't work

Manual download of file seems to be broken (icon for program is not the same as the ones for BC3.2,BC3.3)

 

ASU downloads and indicated that it installed but never show any progress in doing so. Say to finish installing you need to restart. I restart and run ASU again and again  BC3.1 update is availible. Done this 4 times before I gave up and started searching the web. I have a Macbook Pro

MacBook Pro, Windows 7
  • Csound1 Level 7 Level 7 (32,385 points)
    Currently Being Moderated
    Sep 2, 2012 8:14 AM (in response to Patrick Walsh1)

    Have you installed 3.0 yet.

     

    If you have you can download 3.1 here

  • Csound1 Level 7 Level 7 (32,385 points)
    Currently Being Moderated
    Sep 2, 2012 9:36 AM (in response to Patrick Walsh1)

    Patrick Walsh1 wrote:

     

    You did not read my post correctly  that file is damaged in someway

    Not for me, but your attitude is not for me either so good luck.

  • 78c3sam Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Jan 29, 2013 5:29 AM (in response to Patrick Walsh1)

    hello, In case you haven't resolved your issue, I had the same thing a few years back and again a couple days ago.  The issue I had on my Mac Pro early 2008, and hopefully is similar for you is:  I have two video drivers, the regular ATI driver and a 3rd party driver for some specialized software.  The problem is BC 3.1 tells you it is installing, but it actually does not because of the 3rd party video driver. Solution for me was to remove the 3rd party driver and run ASU again, 3.1 installed fine, I then ran ASU two more times to get up to BC 3.3 and then reinstalled my 3rd party driver.

    Hope this helps, if not a video driver for you, maybe some other driver causing the issue.

  • Csound1 Level 7 Level 7 (32,385 points)
    Currently Being Moderated
    Jan 29, 2013 7:50 AM (in response to Patrick Walsh1)

    Patrick Walsh1 wrote:

     

    I have snow lepoard and installed 3.0 can't get 3.1 to install

    I downloaded the file, it is not corrupted, yours is (so you say) so do it again.

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.