1 2 Previous Next 24 Replies Latest reply: Sep 13, 2012 8:54 AM by Tom Wolsky
MrPikPiks Level 1 Level 1 (0 points)

Hiya Guys! I've been working on trying to get this school project done by using FCPX (a.k.a. Final Cut Pro) and of course FCPX is acting up on me . I just imported 5 HD videos from my friend's camera and whenever I try to play them, they all don't play! They have either a black or green screen instead! They are all under 5 min. long, so I see no problem why they are freezing! Sometimes I might get lucky and hear some of the audio from the video, but the video never plays. I tried to re-render all the videos to see if that helped. But nope, still got that stupid black/green screen..... I've looked up tutorials saying that I have to re-render or balance the color of the video, but nothing worked! I guess this is where my specs come... ALSO, ALL MY VIDEOS ARE .MP4's!!!! Just in case any of you need to know.

 

Model Name:          iMac

  Model Identifier:          iMac11,3

  Processor Name:          Intel Core i3

  Processor Speed:          3.2 GHz

  Number Of Processors:          1

  Total Number Of Cores:          2

  L2 Cache (per core):          256 KB

  L3 Cache:          4 MB

  Memory:          4 GB

  Processor Interconnect Speed:          5.86 GT/s

 

Someone please help! This is so frustrating especially when I've worked so hard on this video!

 

P.S. Can you try to be really clear when you replay? I don't know much about FCPX, so please explain in very simple terms/

 

Thanks!

 

MrPikPiks


Final Cut Pro X, Mac OS X (10.6.8)
1 2 Previous Next