Skip navigation

Cursor disappears after fullscreen video.

13032 Views 34 Replies Latest reply: Nov 7, 2013 5:26 AM by royco75 RSS
  • Sailenav Level 1 Level 1 (0 points)
    Currently Being Moderated
    Oct 9, 2012 1:12 AM (in response to PacAce)

    Didn't help for me. I use chrome and chrome automatically updates to the latest version.

  • Blaqchris Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Oct 17, 2012 10:52 AM (in response to s.shinnawy)

    I use the double gesture swipe to, move the screen half way or fully to that other screen thing. Then magically the mouse comes back. Really Apple with their millions should be doing better. PC's have never given me that problem

  • travin Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Dec 26, 2012 2:33 AM (in response to John Asher)

    +1

     

    I have this problem and I'm using OS 10.8.2 on an early 2011 MacBook and the only time I lose the cursor is after playing an iTunes video/podcast on full screen.

     

    The only way I can get the cursor back is to swipe to a different desktop/screen, initiate a hot corner I've set to sleep the screen and then a moment later moving the cursor, bringing the screen alive.

     

    If I go back to fullscreen video/podcast and stop, allowing the player to auto-hide the controls and cursor, I again lose the cursor. This is reproduceable and predictable.

     

    I have not encountered the problem with any other type of video, screen saver, etc. I have all recent updates of all software, including iTunes 11.0.1 (12)

     

    Any fixes yet?

  • travin Level 1 Level 1 (0 points)
    Currently Being Moderated
    Dec 26, 2012 2:42 AM (in response to travin)

    Other threads on this subject:

     

    Mouse cursor disappears.https://discussions.apple.com/thread/4142250?start=0&tstart=0

  • royco75 Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Nov 7, 2013 5:26 AM (in response to travin)

    Same happens for me with latest Mavericks and iTunes versions and I've been having this problem since I bought the Mac about a year ago. Was anyone able to resolve this? Is this still considered to be an Applr bug?

     

    Thanks

1 2 3 Previous Next

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (1)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.