Skip navigation

my app runs on 4S but not on 3GS on iOS5

580 Views 9 Replies Latest reply: Oct 9, 2012 12:53 PM by MarionMck RSS
MarionMck Calculating status...
Currently Being Moderated
Oct 8, 2012 12:03 PM

I am running my app in debug mode with XCode 4.3.3 and it runs fine on an iPhone 4S running iOS 5.1.1.  For what it's worth, it also runs fine under the simulator and on an iPad also running 5.1.1

 

If I try to run it on an iPhone 3GS with exactly the same iOS version, it crashes without anything helpful on the console.  The 3GS phone has more memory than the 4S.

 

Any ideas on what is different between the models running the same iOS version which could be causing the problem?

  • Michael Superczynski Level 5 Level 5 (7,110 points)
    Currently Being Moderated
    Oct 8, 2012 12:40 PM (in response to MarionMck)

    What about the crash log?

    What are the Console messages?

  • Michael Superczynski Level 5 Level 5 (7,110 points)
    Currently Being Moderated
    Oct 8, 2012 1:31 PM (in response to MarionMck)

    Are you using any 3rd party development tools, Unity, Mono, etc.?

  • Michael Superczynski Level 5 Level 5 (7,110 points)
    Currently Being Moderated
    Oct 8, 2012 2:37 PM (in response to MarionMck)

    Have you tried resetting the iPad?

    Rebooting the Mac?

  • Michael Superczynski Level 5 Level 5 (7,110 points)
    Currently Being Moderated
    Oct 9, 2012 12:16 PM (in response to MarionMck)

    Those should be ok.

    The 3GS and 4S are both ARM7 devices.

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.