0 Replies Latest reply: Oct 13, 2012 10:30 AM by benwan3000
benwan3000 Level 1 Level 1 (0 points)
Wehn I restart my Mac, the following error shows up...

 

[Sat Oct 13 00:35:43 2012] [error] Init: Pass phrase incorrect
[Sat Oct 13 00:35:43 2012] [error] SSL Library Error: 218710120 error:0D094068:asn1 encoding routines:d2i_ASN1_SET:bad tag
[Sat Oct 13 00:35:43 2012] [error] SSL Library Error: 218529960 error:0D0680A8:asn1 encoding routines:ASN1_CHECK_TLEN:wrong tag
[Sat Oct 13 00:35:43 2012] [error] SSL Library Error: 218595386 error:0D07803A:asn1 encoding routines:ASN1_ITEM_EX_D2I:nested asn1 error
[Sat Oct 13 00:35:43 2012] [error] SSL Library Error: 218734605 error:0D09A00D:asn1 encoding routines:d2i_PrivateKey:ASN1 lib
[Sat Oct 13 00:35:43 2012] [crit] (17)File exists: mod_rewrite: Parent could not create RewriteLock file /var/log/apache2/rewrite.lock
Configuration Failed
[Sat Oct 13 00:35:55 2012] [notice] Apache/2.2.22 (Unix) DAV/2 PHP/5.3.15 with Suhosin-Patch mod_ssl/2.2.22 OpenSSL/0.9.8r configured -- resuming normal operations

 

but when I sudo apachectl restart, seems to be normal...
[Sat Oct 13 00:41:42 2012] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Sat Oct 13 00:41:45 2012] [notice] Apache/2.2.22 (Unix) DAV/2 PHP/5.3.15 with Suhosin-Patch mod_ssl/2.2.22 OpenSSL/0.9.8r configured -- resuming normal operations


but if I restart enought time (like 20 times) while changing "ServerName 127.0.0.1:80" back and forth to "ServerName www.ben-wan.com" in "/private/etc/apache2/httpd.conf"

this error might show up....
[Sat Oct 13 21:56:31 2012] [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `www.ben-wan.com' does NOT match server name!?
httpd: apr_sockaddr_info_get() failed for www.ben-wan.com
httpd: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.0.1 for ServerName
[Sat Oct 13 21:56:32 2012] [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `www.ben-wan.com' does NOT match server name!?
[Sat Oct 13 21:56:32 2012] [notice] Apache/2.2.22 (Unix) DAV/2 PHP/5.3.15 with Suhosin-Patch mod_ssl/2.2.22 OpenSSL/0.9.8r configured -- resuming normal operations
Can anyone give me a hand into solving this problem?
Thanks a million times.

iMac, OS X Mountain Lion (10.8.2), OS X Server