Skip navigation

Song won't play on iPod Classic?

2592 Views 2 Replies Latest reply: Oct 29, 2012 7:20 PM by Katie :D RSS
Katie :D Level 1 Level 1 (0 points)
Currently Being Moderated
Oct 29, 2012 12:54 PM

I recently put some new music on iTunes. One song will play in iTunes and on my 5th and 6th generation Nanos, but will not play at all on my Classic. Whenever I select the song, it just goes automatically to the next song. Is there any reason for this song not to work on only one of my iPods?

iPod classic
  • planb77 Level 7 Level 7 (32,255 points)
    Currently Being Moderated
    Oct 29, 2012 5:57 PM (in response to Katie :D)

    What format is this track encoded in and at what bit rate?  You can view this information by right->clicking on the video and choosing Get Info -> Summary tab.

     

    This is the only track you are aware of that is giving you issues?

     

    Have you tried removing it from the iPod Classic and resyncing it?

     

    Perhaps it would be worth it to work through the troubleshooting in this Apple support document.

    Troubleshooting songs that skip

     

    B-rock

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.