Skip navigation

audio out of sync

229 Views 7 Replies Latest reply: Nov 13, 2012 1:52 PM by greenev RSS
greenev Level 1 Level 1 (5 points)
Currently Being Moderated
Nov 11, 2012 7:58 PM

With my new video I have imported I am getting an out of sync audio/video. Never had that problem before. Also a set of video has a blue line near the top. Like the green line when you select favorite sections. No clue what the blue one means. Regardless both video/audio from both cameras are no in sync during playback for editing.

 

Any clues to what can be done?

 

 

Pete

 

I did a test and rendered out a section to see if it would show up on the final cut and thankfully it did not but I need my audio in sync do properly clip video with audio.

  • Tony Gay Level 4 Level 4 (1,625 points)
    Currently Being Moderated
    Nov 11, 2012 9:06 PM (in response to greenev)

    Pete

    sounds like your system is struggling to keep up with playing back the media.

     

    What format/codec is your video that you are working with?

     

    Suggest you try editing using a proxy workflow.

     

    Re the "blue line" near the top, are you able to provide us with a screen grab of that area to illustrate what you are seeing.

     

    Tony

  • Tom Wolsky Level 10 Level 10 (104,630 points)
    Currently Being Moderated
    Nov 13, 2012 1:20 PM (in response to greenev)

    That means the clip is keyworded.

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.