Skip navigation

Aperture problem garbled graphics

315 Views 2 Replies Latest reply: Nov 15, 2012 12:52 AM by etsi RSS
etsi Calculating status...
Currently Being Moderated
Nov 10, 2012 11:11 AM

Hello,


I have installed the latest version of Aperture and when I use auto white balance adjustment for example I can no longer view the image. I can see some random colors all over the image which go away when I reset the adjustment. The images appear as garbled colors and bits & pieces. Any idea what might be wrong? I don't have a problem using lightroom or whatever application.


Same happens with other adjustments for example Effects, Quick Fixes, Auto Enhance, the image will become, for lack of a more technical term, garbled.


If I use the Loupe over the garbled image I can view that part of the image!

 

aperture2.jpg

Mac mini, OS X Mountain Lion (10.8.2)
  • Aye Es Oh Level 2 Level 2 (330 points)
    Currently Being Moderated
    Nov 12, 2012 3:07 PM (in response to etsi)

    I'm wondering if this is a video card issue. Do you have iPhoto on your machine? If so, does it work properly?

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.