Skip navigation

After 3.4.2 and 3.4.3 Constant Processing previews.

699 Views 5 Replies Latest reply: Nov 27, 2012 7:35 PM by Chrismars2000 RSS
Chrismars2000 Level 1 Level 1 (0 points)
Currently Being Moderated
Nov 14, 2012 1:12 PM

After 3.4.2 and 3.4.3 updates the same lengthy 'processing previews' starts and finishes a day later but keeps starting 'processing previews' again and again.

 

I have deleted Aperture and reinstalled from app store, spent many hours looking through forums and many people with the same problem amongst other things. After processing has finished I restarted Aperture and the processing started all over again, I have done absolutely everything advised on the forums, deleted this and that and utility disk scan, deleted .plist files and many more etc. etc. to no avail.

 

If anyone has any fix for this highly irritating and very time consuing issue then please post your solution here, I would be very grateful for any advice whatsoever.

 

Chris 

MacBook Pro, OS X Mountain Lion (10.8.2)
  • léonie Level 8 Level 8 (46,380 points)

    I have done absolutely everything advised on the forums, deleted this and that and utility disk scan, deleted .plist files and many more etc. etc. to no avail.

    That does not leave us much to advise, if you already have done absolutely everything, doesn't it?

     

    So I assume, you already did all repair options, tried, if Aperture runs well with a new, empty library, tried, if Aperture runs well in a new user account?

     

    Can we assume, that the problem is caused by your Aperture library, Aperture is behaving well on a new library and in another user account?

     

    If it is your library, that causes constant processing, and all three Aperture repair options did not help, then this can becaused by having imported a corrupted image or an incompatible video.

    You can test this by launching Aperture with the shift key held down. If Aperture does not start processing again, it os probably a corrupted image. Then I'd remove the most recent imports and import them again in smaller installments.

     

     

    Another possibility: If you previously imported an  iPhoto library with smart albums,these can cause Aperture to hang. Then I'd delete all iPhoto smart albums and recreate them in Aperture.

     

    Regards

    Léonie

  • léonie Level 8 Level 8 (46,380 points)

    You are welcome, Chris,

    and thank you for sharing this discovery on the forum. I am sure, this will be very valuable for others.

     

    What kind of videos do you have in your Aperture library, that triggered this incompatible component?

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.