Skip navigation

preview with light or shade editing function is not working (black or white picture)

82 Views 0 Replies Latest reply: Nov 19, 2012 12:38 AM by Matthias_GER RSS
Matthias_GER Calculating status...
Currently Being Moderated
Nov 19, 2012 12:38 AM

Hello!

 

I have a problem with the preview function in iphoto (version 9.4.2 on a white macbook, mid 2007, os x lion, latest version, 4 GB RAM, 500 GB HDD).

 

Whenever I use the light or shade editing function, the picture in the preview is getting completely black or white. If I close the editing screen, the normal preview is working with the edited picture.

 

I repaired the iphoto library, I tried to reinstall iphoto, I did a SMC reset but nothing worked. Yesterday, reinstalled my complete system and reinstalled iphoto but even this did not work.

 

Has anybody an idea how to deal with this problem? Is there a kind of BIOS funktion to activate or to deactivate like graphics boost or something like that? It would be great if anyone has an idea because editing photos efficiently is hard with my problem.

 

Thank you very much!

iPhoto '11, Mac OS X (10.7.5), white macbook, mid 2007, 4 GB RAM

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.