Skip navigation

Photobucket will not load for me on Safari.

1713 Views 5 Replies Latest reply: Dec 20, 2013 3:59 AM by Riquez RSS
Ikadriana Calculating status...
Currently Being Moderated
Nov 18, 2012 7:35 PM

ever since the new beta update for photobucket started, the page wouldn't  load anymore. I denied the new beta update for photobucket but since then my photobucket hasn't been working on safari. When ever I typed in www.photobucket.com it always glitches and the url constaly changes to beta.photobucket then back to photobucket for a good 3 minutes. After that it just says Safari can't open the page

Mac Pro, Mac OS X (10.7.5)
  • Dennis Lloyd Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Nov 20, 2012 10:27 AM (in response to Ikadriana)

    I have the same problem.

  • DerekPBucket Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Nov 20, 2012 3:39 PM (in response to Ikadriana)

    Hey,

     

    This is Derek from Photobucket. We have had a few other reports of this issue but we are still troubleshooting to see what is causing the error. We have not been able to reproduce this error on our side.

     

    I have a couple quick questions:

     

    What version of Safari are you running?

    Are you having this same issue in other browsers? -Could you check so that we can isolate the problem to Safari..?

     

    Thanks for taking the time to help us troubleshoot this.

  • Dennis Lloyd Level 1 Level 1 (55 points)
    Currently Being Moderated
    Nov 21, 2012 12:05 PM (in response to Ikadriana)

    Safari version 6.0.2 (7536.26.17)

    I'm not having issues with FireFox or Chrome.

  • Riquez Level 1 Level 1 (45 points)
    Currently Being Moderated
    Dec 20, 2013 3:59 AM (in response to DerekPBucket)

    Hi Derek,

     

    I still have this problem with photobucket 1 year later. For an example, sonyalpharumors.com use photobucket for their images. It regularly shows a missing image. (not always, but usually)

    If i right-click & view image in a new tab i get "server not found"

    If i refresh several times over, it will eventually work.

     

    I am using Mavericks & Safari 7.0.1  - its a clean install with complete HD wipe.

     

    I beleive it to be a DNS problem.

    If I change my OSX DNS servers to openDNS, I can fix this issue with safari.

    However, Firefox & Chrome on my computer do not have any problem, even using my default ISP given DNS. (eg: dont edit DNS in System Prefs)

     

    I have the same issue at work with a different Mac & differnt ISP on Safari. I live in Japan, perhaps that means something, i dont know.

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.