Skip navigation

Photos missing from playback

160 Views 1 Reply Latest reply: Nov 22, 2012 12:08 AM by Bengt Wärleby RSS
dancesonstillwater Calculating status...
Currently Being Moderated
Nov 21, 2012 11:52 PM

Photos don't show up in the playback.  They were there at first then disappeared for the playback.  I can still see them where I inserted them in the project.  Any ideas?

 

This is for iMovie '09.

iMovie '08, iOS 6
  • Bengt Wärleby Level 6 Level 6 (18,920 points)
    Currently Being Moderated
    Nov 22, 2012 12:08 AM (in response to dancesonstillwater)

    Hi

     

    Did You open iPhoto after this or move or alter any photos in iPhoto or on DeskTop ?

     

    As iMovie do not do a Copy of used Photos - but just point's to where they are stored - if they are moved or deleted only the thumbnails in iMovie will remain. Same sort of Logic goes when using Audio from an Audio-CD. When CD is ejected iMove can not find the audio any more.

     

    So I do a Folder reg the Project I work with and in this I put the needed Photos and Audio files - So that iMovie knows where they are and then I drag and drop them into my movie project from here - as iMovie has no function to go out and looking for missing items (one can not do a Re-connect to media) in iMovie as in FinalCut.

     

    Yours Bengt W

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.