Skip navigation

safari rendering issues

37913 Views 239 Replies Latest reply: Apr 22, 2013 2:50 AM by bluejay0018 RSS
  • Jordan Borth Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Nov 14, 2012 6:12 PM (in response to mjrwhitehead)

    Still seeing this issue with Safari 6.0.2 on a 2012 MacBook Air running OS X 10.8.2

  • Hans Zoons Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Nov 15, 2012 10:17 AM (in response to Jordan Borth)

    Same here, mid 2012 rMBP.

  • brandonee Level 1 Level 1 (0 points)
    Currently Being Moderated
    Nov 17, 2012 8:24 AM (in response to Shawn McCuan)

    Also having the same problem! I get white boxes that block pages, and even text that disappears when I'm typing.... Say I'll type Apple.... then the box will be all gltichy and it will appear as "A       "... it's driving me crazy. I have the new 15" Retina with 10.8.2

  • MarkRHolbrook Level 1 Level 1 (135 points)
    Currently Being Moderated
    Nov 17, 2012 9:15 AM (in response to Shawn McCuan)

    As the owner of an iPhone 4S, an iPad, a retina MBP I am really trying to use Safari but I keep running into issues.  I'm not sure what the base issue reported was in this thread but for me Safari simply doesn't always render ANY page correctly.  It kind of depends upon what was done before.  IE a fresh clean run of Safari will sometimes render a page just fine.  Then later the same page just stops working right.

     

    I do some web development and I'm always flipping between code and browser and I've have seen Safari do some very strange stuff.  At this point I'm on Chrome and FireFox but it is frustrating that Safari isn't working.

     

    As an iOS developer I've also seen Safari refuse to load the developer portal page.  In fact one time when submitting an App to the iOS store I tried for an hour to get Safari to load the page and let me log in.  I finally gave up and used Chrome which I thought was hilarious to successfully access the Apple portal.

     

    Kinda ***!

  • Mooptastic Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Nov 20, 2012 5:36 PM (in response to Shawn McCuan)

    +1

  • sorgel@mac.com Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Nov 22, 2012 7:30 AM (in response to Shawn McCuan)

    when mac starts, Safari needs to be assisted to run - using Safari 6.2

  • RedHavoc Level 3 Level 3 (770 points)
    Currently Being Moderated
    Nov 22, 2012 1:09 PM (in response to Shawn McCuan)

    Still experiencing this problem occassionally, Safari 6.0.2 on OSX 10.8.2

     

    has anyone found a solution?

  • OmarAJ Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Nov 22, 2012 9:06 PM (in response to Shawn McCuan)

    Same here !

     

    Safari 6.0.2 on OSX 10.8.2, happens all the time in Reddit and Facebook.

     

    Never had that in OS X Lion.

     

    Edit: Even right now on this page !

  • Kim Santos Hansen Level 1 Level 1 (5 points)
    Currently Being Moderated
    Nov 23, 2012 4:30 AM (in response to RedHavoc)

    I don't see the problem if I only run Safari in Fitted mode and not in Maximized or Fullscreen mode. That's not a solution, since I always use Maximized myself.

  • Nosirrah Level 1 Level 1 (0 points)
    Currently Being Moderated
    Nov 23, 2012 6:59 AM (in response to Shawn McCuan)

    I'm on a mid 2010 17" MBP. So it appears it's nothing to do with the model, just safari being bollocks at rendering. Between this, my iPhone 5's cellular connection problems, and the new to SL lag in being about to type my password after wake up I'm currently not very impressed with Apple. :(

  • Josh Hinton Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Nov 23, 2012 9:42 AM (in response to Shawn McCuan)

    Also still having this issue on 2011 MBP, 10.8.2, Safari 6.0.2. Apple really needs to fix it.

  • inc3pt Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Nov 24, 2012 11:13 AM (in response to Josh Hinton)

    I had a Late 2011 MBP 15" with OSX 10.8.2 and Safari 6.0.2, and I just upgraded to a Retina 15" MBP with 10.8.2 and Safari 6.0.2 as well.

     

    I've been having the same problems as everyone else mentioned. It's annoying enough that I've moved to Chrome for now, which is a bummer because I really prefer Safari.

     

    I'm surpried Apple doesn't see this as a larger issue?

  • JornRW Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Nov 25, 2012 8:09 AM (in response to Shawn McCuan)

    I have an early MBP 15" with ML and latest Safari (6.02), and I have the same problem. Cursor jumping backwards while typing and text disappearing, and also one half of a box with text sitting on top of another text. Very frustrating. The feeling of operating on internet has regressed 10 years with this ****. Do not know exactly when it started, but I believe I did not have that problem some months ago.

     

    Is it apple or is it a code/speed questions on particular sites? When typing this the problem has not occured once for example.

  • MMBot Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Nov 26, 2012 9:12 AM (in response to JornRW)

    I have a 2011 MBP with PLENTY of resources to run the d*&^ browser (running the latest v6.0.2). It's frustrating enough and gone on long enough to need to vent here. Apple; keep with the mission guys..."do a few things, but do them wayyyy better than anybody else". This problem should not have ever, ever existed in the first place. Get back on the ball.

  • Evan Stumpges Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Dec 2, 2012 4:08 PM (in response to JornRW)

    I'll add my name to the list of people experiencing rendering issues in Safari 6.0.2 with Mountain Lion 10.8.2 on a late 2011 15" i7 MPB. The graphics glitches appear to affect sites randomly, and are especially annoying when trying to enter text in a webform. I've found that zooming and and zooming out again using pinch to zoom usually fixes the immediate rendering issue, but I have found no solution to preventing it from reoccuring. For me the issue has happened since installing Mountain Lion. Hope Apple is working on a fix for this, as it is quite annoying and reminds me of the old days of XP, which had all kinds of UI rendering problems...

1 ... 5 6 7 8 9 ... 16 Previous Next

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (13)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.