Skip navigation

safari (6.0 on mountain lion) hasn't  been loading/opening some of the sites that I....

427 Views 8 Replies Latest reply: Nov 25, 2012 6:32 PM by TKDigiCom RSS
moi.bon.bon Calculating status...
Currently Being Moderated
Nov 21, 2012 5:45 PM

Ok, I may might as well never think of praising any apple product ever again!! SO the past 4 days safari (6.0 on OS X mountain lion 10.8.1) hasn't  been loading/opening some of the sites that I try to go on, for ex.: YouTube, Yahoo ect. However, sites like Facebook, tumblr, twitter, google ect work, so what's the problem?

 

extra info, I have a mid 2012 MBP, I upgraded to mt. lion in september, so I don't think mt. lion is the problem, but something REAL wacky is going on! Is the flash or java or do i need to delete cookies(what would happen if i delete the cookies)?  I have no extenstions by the way .

 

 

PLEASE, HELP ME SMART PEOPLE!!!

 

Thankyou! ~~~

MacBook Pro (15-inch, Mid 2012), OS X Mountain Lion (10.8.1), Please help.

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.