Skip navigation
This discussion is archived

Podcast not working properly

390 Views 2 Replies Latest reply: Nov 28, 2012 5:03 AM by Thom Bold RSS
Thom Bold Calculating status...
Currently Being Moderated
Nov 28, 2012 1:21 AM

Hi Guys,

 

I have a podcast, all episodes show up in the ITS.

Except when i add my feed to Itunes non of the episode shwo up or begin to download.

Can you help me out? the feed can be found here: www.mothermusic.nl/podcast/JaguarPodcast.xml

 

cheers

MacBook Pro, Mac OS X (10.6.6)
  • Roger Wilmut1 Level 9 Level 9 (63,940 points)
    Currently Being Moderated
    Nov 28, 2012 1:37 AM (in response to Thom Bold)

    iTunes is not using the feed you link to, it's using the (apparently identical) feed at

     

    http://www.neweclecticorder.com/Jaguar/JaguarPodcast.xml

     

    This feed contains the 'new-feed-url' tag redirecting to the feed you linked to, but because of the following error this is not taking effect.

     

    If you look a short way down the feed to the 'category' tags, they read like this:

     

    <category>Music</category>

    <itunes:category text="Music" />

    </itunes:category>

     

    You do not need the last line: in effect you've closed the tag twice, and this has rendered your feed unreadable. This fault is present in both versions of the feed and needs to be corrected in both.

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.