1 2 Previous Next 25 Replies Latest reply: Mar 26, 2014 10:10 PM by Carreauline
DimitarChukaliev Level 1 Level 1 (0 points)

I have MBP 15 inch mid 2012 and I think there is something wrong with it.

 

My acwake is 0 but whenever I attach/dettach charger the computer starts breefly (2-3 seconds) and then goes to sleep again. It does not matter if I close the lid or I go to sleep from the apple menu.

 

Battery Power:

lidwake              1

autopoweroff         0

autopoweroffdelay    0

standbydelay         0

standby              0

ttyskeepawake        1

gpuswitch            1

hibernatefile        /var/vm/sleepimage

displaysleep         5

sleep                5

acwake               0

halfdim              1

sms                  1

lessbright           1

disksleep            5

AC Power:

lidwake              1

autopoweroff         0

autopoweroffdelay    0

standbydelay         0

standby              0

ttyskeepawake        1

gpuswitch            0

hibernatefile        /var/vm/sleepimage

womp                 0

displaysleep         5

networkoversleep     0

sleep                10

acwake               0

halfdim              1

sms                  1

disksleep            10

I already erased

HD/Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.PowerManagement.plist-orig 
HD/Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.PowerManagement.plist 
HD/Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.AutoWake.plist

But it did not help. Its the same. Did reset on PRAM & SMC.  I did everything that I can think of. Any help?

 

Aditional info:

In console I get

 

12/8/12 2:36:22.000 PM kernel[0]: Wake reason: EC.ACDetach (Maintenance)

12/8/12 2:40:31.000 PM kernel[0]: Wake reason: EC.ACAttach (Maintenance)


MacBook Pro, OS X Mountain Lion (10.8.2)
1 2 Previous Next