4 Replies Latest reply: Dec 14, 2012 8:38 AM by toddatkuapay
toddatkuapay Level 1 Level 1 (0 points)

Hello,

 

I recently updated my OS X Mountain Lion Server version to 2.2 and I can't seem to find my device_management database in the postgres database?

 

I've been backing up my database and now can no longer find it.  When I start up profile manager it definitely starts up and has data in it?  Is there some other location for the database now?  WHAT Happened?

 

Any ideas would be helpful...

 

I currently see this:

 

  Name    |   Owner   | Encoding | Collate | Ctype |    Access privileges   

-----------+-----------+----------+---------+-------+-------------------------

postgres  | _postgres | UTF8     | C       | C     |

template0 | _postgres | UTF8     | C       | C     | =c/_postgres           +

           |           |          |         |       | _postgres=CTc/_postgres

template1 | _postgres | UTF8     | C       | C     | _postgres=CTc/_postgres+

           |           |          |         |       | =c/_postgres

 

where on my test Profile Manager machine with the same update I see this:

 

ostgres=# \l

                                  List of databases

       Name       |   Owner   | Encoding | Collate | Ctype |    Access privileges   

------------------+-----------+----------+---------+-------+-------------------- -----

device_inventory | _postgres | UTF8     | C       | C     |

postgres         | _postgres | UTF8     | C       | C     |

template0        | _postgres | UTF8     | C       | C     | =c/_postgres           +

                  |           |          |         |       | _postgres=CTc/_postgres

template1        | _postgres | UTF8     | C       | C     | _postgres=CTc/_postgres+

                  |           |          |         |       | =c/_postgres

test             | _postgres | UTF8     | C       | C     |


OS X Mountain Lion (10.8.2)