Skip navigation

why will images will not automatically load in apple mail despite having the setting turned on correctly

648 Views 2 Replies Latest reply: Jan 1, 2013 9:26 PM by Pagnucci RSS
Pagnucci Calculating status...
Currently Being Moderated
Jan 1, 2013 8:33 PM

I have had this ongoing problem. I cannot get images to automatically load in mail. Instead I always have to click the load images button. I click on a message, click load images, the images load. I click on another message, then back to the message with the images and have to reload them.

 

In preferneces I have turned the View>Load remote HTML images on and off and on again, and rebotted multiple times. It makes no difference. The images do not load.

 

I checked Little Snitch, but all ports are open.

 

My firewall is set to let everything connect to mail. Even just turning off the firewall does not solve the problem.

 

I tried removing com.apple.mail.plist but that did not work either.

 

This problem occurs in Mail on a MacBook Pro and on a MacBook Air both using the newest version of OS Mountain Lion. The problem happened in OS Lion as well.

 

The senders are in my contacts, so that doesn't help either.

 

This is not an issue with the serve sending the images. The images load if I click load images. They just will not automatically laod.

 

I've read tons of posts but no one seems to know how to solve the problem.

 

Does anyone have any other ideas?

MacBook Pro, OS X Mountain Lion (10.8.2)

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.