Skip navigation

iPhoto does not show iCloud Photostream?

175118 Views 79 Replies Latest reply: Mar 26, 2013 10:50 PM by benbischoff RSS
  • bluessociety Level 1 Level 1 (0 points)
    Currently Being Moderated
    Jan 9, 2013 8:35 AM (in response to dowliscorpsol)

    I've tried all the things suggested. My settings are correct, but I can't view the photo stream icon on my mac. Meanwhile, photo stream works fine on my iPad. Why is Photo Stream working on the iPad and not on my mac?

  • LarryHN Level 9 Level 9 (54,810 points)
    Currently Being Moderated
    Jan 9, 2013 8:51 AM (in response to bluessociety)

    Because you have a problem that you need to fix

     

    If you want assistance you need to provide details - no mine readers here - telling us that something does nto work with no information about software versions, configuration, list of what you have tried or work flow does not give us anything to go on except wild guesses

     

    Most common reason is no having the current version of iPhoto or not being logged into iCLoud and having PS enabled - but those are simple wild guesses based on zero information except that PS is not working on your mac

     

    LN

  • Keev12 Level 1 Level 1 (0 points)
    Currently Being Moderated
    Jan 20, 2013 7:27 AM (in response to Panormus)

    Everything seems to be setup correctly but iPhone photos will sync to Mac but not to iPad. Any suggestions?

  • Ronnie-MBP Level 1 Level 1 (0 points)
    Currently Being Moderated
    Mar 26, 2013 10:43 PM (in response to Panormus)

    hi guys,

     

    I have read all the thread and tried them. However I am expericing MBP iPhoto unable to launch Photostream. IT was working perfectly until my MBP HDD crash last month. Apple store re-built the system and now it is not working.

    MBP v 10.7.5, iPhoto v9.4.2, iPad v5.1.1, iPhone 5 v6.1.3 and Apple TV.

    I took picture on iPhone5, the photo will appear on Photostream on iPad, Apple TV but not MBP. Tried to enable Photostream in iPhoto but it display "Enabling Photo Stream" and it will just disappear without enabling it.

     

    Anyone else has encounter this before?

    Thanks

  • benbischoff Level 1 Level 1 (10 points)
    Currently Being Moderated
    Mar 26, 2013 10:50 PM (in response to Ronnie-MBP)

    Did you try Stevecarpenter post on this thread? It work straight away for me but that was a while ago now. It does sound identical to the issue I had.

    Good luck

1 2 3 4 5 6 Previous Next

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.