Skip navigation

Apple HDD Sleds for 2008 Xserve

472 Views 2 Replies Latest reply: Jan 15, 2013 10:26 AM by MrNobody13 RSS
MrNobody13 Calculating status...
Currently Being Moderated
Jan 15, 2013 8:53 AM

I bought an Xserve that only had one sled, that P/N is 620-4086.  I bought two more on eBay but the P/N is 620-3647, those will not recognize at all.  I have switched HDDs, OEM and aftermarket.  WD, Seagate, and Hitachi.  Are these 100% not compatible with my 2008 Xserve or is there an firmware I need?  I can't find a whole lot of info.  Image one is P/N 620-3647 and two is 620-4086.

 

Thanks in advance.  Oh and I am running 10.7.5 Server and done all updates I can.

 

MrN

 

.Photo on 1-15-13 at 10.48 AM.jpgPhoto on 1-15-13 at 10.48 AM #2.jpg

Xserve, Mac OS X (10.7.5), Server
  • Camelot Level 8 Level 8 (45,670 points)
    Currently Being Moderated
    Jan 15, 2013 10:22 AM (in response to MrNobody13)

    There are multiple different sleds. The original part number likely relates to the size of the drive that was originally installed (Apple never sold empty sleds), but in addition to that there are different versions for the PowerPC and Intel-based XServes.

     

    In short, compatibility isn't guaranteed, especially if you're trying to use a PowerPC-based sled in your Intel XServe (the Intel ones specifically have '(Intel)' printed on the lower label.

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.