Skip navigation

missing user login icon and question about moving home folder

231 Views 3 Replies Latest reply: Jan 19, 2013 2:00 PM by Kappy RSS
hotwheels 22 Level 1 Level 1 (0 points)
Currently Being Moderated
Jan 19, 2013 11:15 AM

i am having two weird issues where my user icon does not show up on a restart because it keeps disappearing after i see it for some time. also, i have moved my home folder from my "os drive" (DRIVE #1) to my "documents drive" (DRIVE #2) and i think i sometimes see the DRIVE 1 listed when i select something on my desktop.

 

for instance i was experimenting with Graphic Converter today and after selecting a bunch of images from a folder on my desktop it appeared to show that these were located on DRIVE 1 instead of DRIVE 2 where they should be located.

 

since i am only backing up DRIVE 2 (my data) this is a really important issue for me.

 

i have a screenshot of the OS drive (drive 1) here and am wondering if there are any other insights on how to test this fully and/or making sure something weird is not going on.

 

TIA for any help

 

https://www.dropbox.com/s/s2sqejpygj900b0/Screen%20Shot%202013-01-19%20at%201.10 .51%20PM.png

Mac Pro, Mac OS X (10.7.4), 64 bit Win7 in Parallels | iCloud

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.