Skip navigation

Problem with Preview and Latex

284 Views 2 Replies Latest reply: Jun 2, 2013 11:42 AM by joe314 RSS
_-Alex-_ Level 1 Level 1 (0 points)
Currently Being Moderated
Feb 26, 2012 6:57 AM

Hi,

 

I have a problem with Preview. If I want to make a PDF document with TexShop and mark a link with a linkborder (I use the hyperref-package), the colored border doesn't appear, if I open the PDF with Preview. I've sent a friend this PDF and he can see the border - but he doesn't use Preview (he has Linux). How can I solve this problem? Can I set something in my preferences?

 

Alex

  • pandamotta Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Jan 21, 2013 8:55 PM (in response to _-Alex-_)

    I have the same problem. I can see the checkboxes in PDF using hyperref on previous versions of Preview (OS X 10.6.8), however, the checkboxes of the same file are invisible on Lion Mountain. Moreover, the checkboxes are visible if you open it with Acrobat. It seems that it is specific to the latest version of Preview.

     

    Has anyone figured it out what the problem is?

  • joe314 Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Jun 2, 2013 11:42 AM (in response to _-Alex-_)

    I have this same problem.  Has anyone been able to resolve it.  I sure would appreciate it.

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.