Skip navigation

imovie 11 audio sync problem

255 Views 2 Replies Latest reply: Jan 29, 2013 8:40 PM by Velanche Stewart RSS
Velanche Stewart Level 1 Level 1 (20 points)
Currently Being Moderated
Jan 28, 2013 11:57 PM

Greetings:

I am using iMovie 11 to stitch together my video podcast.

 

My problem is this: I use the camera import button to record intro/outro video of me chattting. When I play it back, the audio and video are out of sync. In fact, it looks as if there's latency during recording.

 

Is there a way that I can fix this? It can get a little bit disorienting for viewers. I'd appreciate any assistance; thanks!

 

Velanche

MacBook Pro, Mac OS X (10.7)
  • Bengt Wärleby Level 6 Level 6 (18,920 points)
    Currently Being Moderated
    Jan 29, 2013 1:18 AM (in response to Velanche Stewart)

    Hi

     

    And Your project is in NTSC (29.97 fps) or PAL (25fps)

     

    Your Camera records in

     

    p24, i25, p25, i50, p50, i30, p30, i60 or p60 ?

     

    or if miniDV also in 12-bit audio or 16-bit audio ?

     

    What Camera (brand and type) are You using ?

     

    How is it set to record ?

     

    Yours Bengt W

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.