Skip navigation

iOS 6.1 show no service randomly since beta1

10066 Views 97 Replies Latest reply: Sep 13, 2013 5:26 AM by Lawrence Finch RSS
1 2 3 ... 7 Previous Next
iMeeDoo Calculating status...
Currently Being Moderated
Jan 29, 2013 12:32 AM

I tried iOS 6.1 beta1.2.3.4.5 and now the final release all the versions showing NO SERVICE randomly at places with full coverage  and I can only kick it to work by reset network setting and the network came back for few minutes then NO service again.

 

steps I made so far

1- restore to 6.1 betas and final release

2- update from 6.0.2 to 6.1 final release (today)

3- tried different carriers.

4- switched off the LTE / 3G .

 

non of the above steps worked I'm sure there is bugs causing this issue and it's still in the final release .

 

one thing I didn't try yet ( climbing the cell tower)

 

please tell me if any one facing the same issue?

 

P.S it happen to 4 iphones 5 mine and brother's

iPhone 5, iOS 6.1, bugs on ios 6.1
1 2 3 ... 7 Previous Next

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (1)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.