Skip navigation

Lost USB functionality after installing Windows Support and restarting on late 2012 iMac

645 Views 6 Replies Latest reply: Feb 5, 2013 11:33 AM by Sean C. Carter RSS
Sean C. Carter Calculating status...
Currently Being Moderated
Jan 29, 2013 9:34 PM

Just installed Windows 7 on my late 2012 27" iMac with 1TB fusion drive.  Went pretty smoothly.  Once the installation was complete I proceeded with the Windows Support install, which also seemed to go smoothly.  Got the message that I needed to restart for the changes to take effect so I did, and now my USB ports seem to be dead (in Windows only, OSX is fine).  I get stuck at the login screen with no way to do anything but hit the power button on the back and shut down.  I've removed all external devices and my USB hub and directly connected just the mouse and keyboard to the iMac, but that didn't work.  Restarted a few times with no change.

 

Any ideas?  Should I scrap the install, remove the bootcamp partition, and start again?

iMac, OS X Mountain Lion (10.8.2), [Late 2012][27"][1TB Fusion Drive]

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.