Skip navigation

ipad still losing sound under ios 6.1

461 Views 5 Replies Latest reply: Feb 6, 2013 5:42 PM by Chris Herd RSS
Chris Herd Calculating status...
Currently Being Moderated
Feb 6, 2013 5:12 PM

Upgraded to iOS 6.1.  My 3Gen iPad still loses sound under 6.1, as it did under 6.0.1 and 6.0.  Is Apple really completely ignorant of this problem???  Really?????  What can be done so someone cares?  I can't trust my iPad with any alarm function.  This worked perfectly under 5.x.

  • Diavonex Level 9 Level 9 (59,115 points)
    Currently Being Moderated
    Feb 6, 2013 5:13 PM (in response to Chris Herd)

    Have you tried a reset?

     

    Hold the Sleep and Home button down for about 10 second until you see the Apple logo.

  • Diavonex Level 9 Level 9 (59,115 points)
    Currently Being Moderated
    Feb 6, 2013 5:34 PM (in response to Chris Herd)

    When you setup as new, do not restore your backup until the sound is working properly. You may have some corrupted files in your backup that is causing the problem.

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.