Skip navigation

Xcode 4.6.1 won't load .mov movies with latest iMac

933 Views 10 Replies Latest reply: Mar 25, 2013 6:13 PM by Brian Christmas RSS
Brian Christmas Level 1 Level 1 (100 points)
Currently Being Moderated
Mar 24, 2013 2:38 AM

G'day

 

I've got a project in Xcode where I want to loop a small movie (.mov format). If the project is opened and saved on an older Mac, then run on mine, the movies load and run ok.

 

However, if built a project on my new iMac, the .mov movies refuse to be loaded in the Quicktime Player Window in the build phase.

 

My iMac is a 27" i7, 3.4 GHz, with 32 GB ram, and NVIDIA GeForce GTX 680MX 2048 MB graphics card, and 3TB fusion drive.

 

I believe the iMac might be the problem, but I can't re-load Xcode from the App Store, as it keeps saying it's installed, even after trashing it.

 

If any using XCode with a similar mac can try the procedure, I'd appreciate it. The attached image is where the refusal occurs.

 

BTW, anyone know how to re-download XCode?

 

Screen Shot 2013-03-24 at 4.08.25 PM.png

iMac, OS X Mountain Lion (10.8.3), 2013 i7 iMac, Epson 730, FX C1110

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Related Articles

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.