Skip navigation

AIRPORT EXTREME 5TH X HUAWEI MT880

505 Views 2 Replies Latest reply: May 3, 2013 2:55 PM by trogovaz RSS
trogovaz Calculating status...
Currently Being Moderated
May 1, 2013 2:50 PM

I'm facing some problems with my airport extreme 5th gen. I have a Huawei MT880 (ADSL) modem as bridge connected to the airport in PPPoE mode. I get a connection but the IP (authentication between modem and airport) is frequently lost. Please, let me know how I can solve this problem as I had a linksys WRT54 connected to this modem without any problem. I have a PC (Win XP) connected to the airport through a cable and I have 1 IPAD and 1 notebook (Win XP) connected through wi-fi. tks a lot.

Airport Extreme, Windows XP
  • sterling r Community Specialists Community Specialists (3,230 points)
    Currently Being Moderated
    May 3, 2013 12:00 PM (in response to trogovaz)

    Hello there trogovaz!

     

    I found this article that I feel may help you out in this situation:

    AirPort: Can Connect to Base Station But Not to Internet When Using PPPoE

    http://support.apple.com/kb/TS1850

     

    The resolution section specifically.

    Resolution

    1. Choose Apple menu > System Preferences.
    2. Choose View > Network.
    3. Choose Built-in Ethernet from the Show pop-up menu.
    4. Click the PPPoE tab.
    5. Click the PPPoE Options button.
    6. Deselect the "Connect automatically when needed" option.
    7. Click OK.
    8. Click Apply Now.

    Regards,

    Sterling

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.