Skip navigation

Logic Pro 9 TDM Movie makes system slow

178 Views 0 Replies Latest reply: Jun 21, 2013 8:01 AM by KyMix RSS
KyMix Calculating status...
Currently Being Moderated
Jun 21, 2013 8:01 AM

Dear all,

 

I'm running Logic 9.1.x TDM on a HD|3 System. When I open my standard template that I've used for several years now (which contains TDM & DTDM Audio tracks, a few empty instrument tracks, some aux/send and subgroup tracks, midi tracks, ...) and select "Open Movie" from the File menu and play back I can see the the video running smoothly.

 

As soon as I open Stylus RMX and maybe on other instrument and play back the arrange bar doesn't move at all for more or less 3 secs and then plays back starting from that point and everything runs smoothly. As soon as I stop even in the middle of the song and play back again the story repeats itself.

 

By looking at the CPU load I can see the last core being used up to the top and the other moving slightly.

 

I've tried to change Audio & Video settings but since I rarely had to work with video I wonder if I'm missed something.

 

Any help would be very much appreciated

 

MacPro 2 x 2-26 Quad Core, Mac OS X (10.5.8)

Digidesign/Avid HD|3

MacPro 2 x 2-26 Quad Core, Mac OS X (10.5.8)

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.