1 2 Previous Next 19 Replies Latest reply: May 27, 2014 8:04 AM by stanfromperryville Go to original post
  • 15. Re: Failed to load page missing Safari
    Linc Davis Level 10 Level 10 (118,480 points)

    that works, but it doesn't explain why it happened

     

    It happened because the software you removed is useless garbage, like all commercial "security" software for the Mac platform. If you want a more detailed explanation, you'll have to ask the developer. If your system is working now, you most certailnly do not need to reinstall the OS or do anything else at all, except to refrain from installing any more garbage software.

  • 16. Re: Failed to load page missing Safari
    thomas_r. Level 7 Level 7 (27,985 points)

    It happened because the software you removed is useless garbage, like all commercial "security" software for the Mac platform.

     

    I believe, Linc, that your near-rabid bias against anti-virus software in all forms is getting in the way here. Unless you have a theory that explains why multiple different anti-virus programs all are causing exactly the same unusual failure?

  • 17. Re: Failed to load page missing Safari
    Linc Davis Level 10 Level 10 (118,480 points)

    your near-rabid bias against anti-virus software in all forms is getting in the way

     

    No, my near-rabid bias against fixing something that isn't broken is what's getting in the way. The OP says he doesn't have a problem now.

  • 18. Re: Failed to load page missing Safari
    Kaiwenhrt98 Level 1 Level 1 (0 points)

    Lol this is kinda funny, i blame it on my school, they forced me to reimage my mac just to use the internet, the reimage *****, they are noobs at tech, since they denied access to a admin to the prefs pane sharing and somehow forced my default account images to not work, there are also other issues, which ill consider reinstalling my mac completly when i get a new HD. Click here and try to help if you want fix my account issue

  • 19. Re: Failed to load page missing Safari
    stanfromperryville Level 1 Level 1 (0 points)

    I started having the same problem.  Most websites would not load. I have Sophos installed, so when I saw the suggestion to delete antivirus I looked at Sophos.  But, instead of removing it, I went to prefs and turned off Web Protection. The websites work like before.  I had Sophos on prior to the web page problem, however, perhaps a Sophos or Apple update caused the problem?

1 2 Previous Next