Skip navigation

Gmail not working right since Mavericks install, even after 10.9.1 upgrade

4734 Views 6 Replies Latest reply: Dec 30, 2013 11:24 AM by dianeoforegon RSS
jimpascale Calculating status...
Currently Being Moderated
Dec 27, 2013 4:31 PM

I use Apple mail. Comcast, which is POP, is my internet provider. In order to use IMAP capability I forward my email to my Gmail acct. All worked flawlessly until Mavericks came along. Even after the 10.9.1 upgrade

Here are my issues:

(1) draft emails are copied every minute so I get multiple drafts like this:

Hello

Hello John

Hello John, how

Hello John, how are you?

(2) If I send myself an email to test how my email is working if I delete the received email from the inbox it deletes itself from the sent box. If I delete the email from the sent box it deletes the email in the inbox.....

(3) and nothing is being saved on the Gmail server although my settings indicated "never" remove the email.

Any thoughts? It's drviing me crazy & I'm afraid I'm going to lose valuable emails....

Thanks in advance....

Jim

MacBook Pro, Mac OS X (10.5.7)

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.