3 Replies Latest reply: May 19, 2010 8:32 AM by Links
Mister HU Level 1 (5 points)
I've been having no luck getting Compressor to compress anything today. I left it processing a job overnight, and could not get it to come out of Sleep this morning, so had to restart. Ever since, no matter what quicktime movie I import, and no matter what compression settings I apply to it, it just hangs, with no "time remaining" readout. It just says "Waiting."

I tried trashing Compressor (and the plist files) and reinstalling, and it has made no difference. I'm on Compressor 3.5.2.

Thanks for any advice.

Mac Pro, Mac OS X (10.6.3), 6 GB RAM, FCS 3
  • Brian Gary Level 2 (285 points)
    Whenever you remove Compressor for troubleshooting you should also remove QMaster.

    Follow the instructions here:

    http://support.apple.com/kb/TS1888

    Your problem sounds like it's more QMaster than Compressor.

    BG
  • Mister HU Level 1 (5 points)
    Thanks for that advice. I discovered a different solution last night... Compressor - Reset Background Processing. For some reason, the job that I had left it doing overnight got corrupted, and Compressor was constantly trying to redo it, even though I had cancelled it and cleared the History. I thought clearing the History was the same as clearing the job queue, but apparently not.
  • Links Level 4 (1,780 points)
    Also don't forget that you should have 1 GB of RAM per core.
    Pardon me if you already know that.
    (jrlinks on Twitter, qmaster on Leo chat)