Skip navigation
This discussion is archived

ATV no sound

1268 Views 1 Reply Latest reply: May 21, 2010 5:26 PM by capaho RSS
DHD47 Calculating status...
Currently Being Moderated
May 21, 2010 5:07 PM
Went to watch a movie tonight and get no sound from ATV - tried all sources (movies, TV, radio)

When I try to stream music from the iMAC using the i-Tunes radio and setting speakers to ATV it initially said that someone else was using it to choose another speaker but this has since gone away - but I still get no sound.

All other sources on the TV work fine.

any ideas appreciated
3.06 GHz Intel Core 2 Duo 27" iMAC, Mac OS X (10.6.2), 4GHz RAM, HK Soundsticks
  • capaho Level 4 Level 4 (3,650 points)
    Currently Being Moderated
    May 21, 2010 5:26 PM (in response to DHD47)
    If the problem started suddenly and you can't clear it by rebooting the ATV, it could be an indication that an audio component in the ATV has failed. If it's still under warranty, take it to an Apple store or call AppleCare. Make sure the problem isn't your A/V receiver first, though.
    iMac 2.4 GHz Core 2 Duo, MBP 2.53 GHz, Mac OS X (10.6.1), The more I think, the more I think I shouldn't think more.

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.