Previous 1 2 Next 16 Replies Latest reply: Aug 12, 2010 10:40 AM by Jeremy Lacy
bluedawg65 Level 1 (0 points)
Mail icon shows 2 messages but there is nothing in my inBox.

Power Book, Mac OS X (10.5.8)
  • Section 116 Level 1 (0 points)
    I have only an In Box, No Sent or Trash Boxes; I show messages in my In Box but when I try to read them there is nothing there, sometimes. At other times, including the test messages I send to myself, they are there. I have a support appointment scheduled for Saturday.
  • koldfield Level 1 (0 points)
    I have same issue....Mail Cimes as if it is there but then I have to reboot phone to see it....
  • JM0774 Level 1 (0 points)
    Having similar issues.
    I am using MobileMe and Apple iPhone 4.

    I have a notification to say i have 1 email in my inbox.
    Looking into it i have nothing in my inbox but when i scroll down to the bottom i have 10+ emails stating "no sender", "no subject" and sent 01/01/1970.

    Although if i log onto MobileMe through the web the number of emails it is showing on my iPhone 4 is what is in my inbox.

  • Michael Hickey Level 1 (15 points)
    Having the same mail shows up if I open my junk folder, then go back to the inbox.
    Definitely a bug.
  • invadertrill Level 1 (0 points)
    I'm having a similar problem. I only sync my gmail to my phone (so I've only got one account). I go into Mail and it syncs and says I have currently, 5 unread. Two of the messages that are marked unread are items I read on my phone ten minutes ago. Three are from (No Sender), have (No Subject),have no content, and were send on 12/31/69. If I tap "update", it refreshes - still 5 unread. I just tapped refresh again, and while I still have 5 unread, the two messages I just read and kept in my inbox? Now they're also (No Sender) messages. I can't delete these or move them, either. This is really starting to drive me crazy.
  • ffrvscnt Level 1 (0 points)
    I'm having this problem as well (no sender, no subject, dated 12/31/69) & can't open/delete those messages. Seems to be related to HTML/multipart messages. Frustrating!
  • Andy2006 Level 1 (0 points)
    Same problem here. The only mail account I have on my phone is Gmail. On a fairly regular basis, I get the "new mail" chime, and the badge on the icon, but when I open Mail all I get is a list of "No Sender, No Content" messages that I can neither open nor delete.

    Only solution I've found so far is to delete my Gmail account and re-create it, which is obviously a less-than-ideal user experience.
  • IanDB Level 1 (0 points)
    I'm having the same problem intermittently (Mobile Me Account). I upgraded my 16gb iPhone 3GS to iOs4 and this is when the problem started......

    I had a genius bar appointment and they suggested re syncing mobile me on my iMac and deleting the account and reinstalling it on the iPhone - just done it. Fingers crossed!
  • JM0774 Level 1 (0 points)
    I have deleted my MobileMe account and re-added it, great i get the current emails back, all other emails that come in are (No Sender), (No Subject) dated 01/01/1970.

    In addition i thought i was being smart by removing all information from my phone to re-add it but it will now not sync my contacts so i have no numbers, calendar entries ... NOTHING.

    Software update i hope is coming soon.
  • BrianRobertson1955 Level 1 (0 points)
    I turned off threading in the email settings, now I don't get the problem anymore.
  • JM0774 Level 1 (0 points)
    I have managed to get the threading to work.

    If you load your account either MobileMe, GMail etc WITHOUT threading enabled your emails will come through fine, now if you enable threading once your account is loaded all features work great.

    I have had multile messages with same conversation, new emails coming through for about 16 hours now with no issues.

    Hope this helps!!
  • bfarber Level 1 (0 points)
    I'm glad to see I'm not the only one facing this issue. It has been driving me nuts since updating to iOS4. While it's just about the only bug I'm regularly facing (outside of one or two in third party apps that haven't been updated yet), it is nearing the point where I can't work with my email on my phone anymore as it's so glitchy.

    I, too, use Gmail only on my phone. I will try to disable and re-enable threading and see if it helps. I hope this issue is addressed via an update soon. It's rather frustrating.
  • JM0774 Level 1 (0 points)
    I dont know what has happened or what i have done ... but ...
    The issue has not gone away but mail appears to be working for more time than when it is not.
    Threading has started to work, but every so often i am still getting the (No Sender), No Subject, 01/01/1970 but it is workable as a few hours later it is normal again.

    And i am not turning the phone on or off!!
  • pickelfire1 Level 1 (10 points)
    Same issue here. Mail icons shows unread, but the messages do not show up in the inbox. Also getting the 1970 emails. Sitting here, the messages show up (phone is connected to the computer but "sync mail" is unchecked. System configured to sync only from MobileMe.

    Also have an issue of iPhone not getting my safari bookmarks even though MobileMe is configured to sync them.
Previous 1 2 Next