İCLOUD YEDEKLEME

İcloud hesabımı 21/08/2019 günü saat 01.30'da yedekledim. 23/08/2019 tarihinde tüm ayarları silerek sattım. Ancak İcloud.com adresine girdiğimde 2018 yılından sonraki fotoğraflarımın olmadığını gördüm. İCLOUD uygulamasını bilgisayarımı indirip kontrol ettiğimde YEDEKLER kısmında 21/08/2019 tarihine ait 842 MB'lık bir alanın olduğunu gördüm. ** fotoğraflarıma erişemiyorum. Yardım eder misiniz?

Posted on Aug 24, 2019 1:36 PM

1 reply

Aug 24, 2019 6:11 PM in response to Community User

İCloud ne yedekler?

İPhone, iPad ve iPod touch'ınızdaki bilgilerin bir kopyasına sahip olmak için iCloud Yedekleme'yi kullanın.

Nasıl çalışır

iCloud Yedekleme, iPhone, iPad ve iPod touch'ınızdaki bilgilerin bir kopyasını oluşturur. Cihazınız iCloud'da yedeklendiğinde, kolayca yeni bir cihaz ayarlayabilir veya sahip olduğunuz bir cihazla ilgili bilgileri geri yükleyebilirsiniz. İCloud'un cihazınızı her gün otomatik olarak yedeklemesini sağlamak için yapmanız gerekenler:

İCloud Yedekleme'nin Ayarlar> [adınız]> iCloud> iCloud Yedekleme'de açık olduğundan emin olun. İOS 10.2 veya önceki bir sürümü kullanıyorsanız, Ayarlar> iCloud> Yedekleme bölümüne gidin.

Cihazınızı bir güç kaynağına bağlayın.

Cihazınızı bir Wi-Fi şebekesine bağlayın.

Cihazınızın ekranının kilitli olduğundan emin olun.

İCloud'da yedekleme için yeterli boş alan olup olmadığını kontrol edin.

İCloud'u kurduğunuzda, otomatik olarak 5 GB depolama alanı elde edersiniz. Fotoğraflarınızı ve videolarınızı iCloud Photos'ta saklamak için iCloud yedeklemelerinizde ve belgelerinizi iCloud Drive'da güncel tutmak için ** depolama alanını kullanabilirsiniz. Yedeklemenizin boyutuna ve iCloud'da tuttuğunuz içerik miktarına bağlı olarak, boş alanınız tükenebilir. Daha fazla iCloud saklama alanı satın alabilir veya içeriği silebilirsiniz.

İCloud Yedekleme'nin içeriği

Uygulama verisi

Apple Watch yedekleri

Cihaz ayarları

HomeKit yapılandırması

Ana ekran ve uygulama organizasyonu

Mesajlaşma, kısa mesaj (SMS) ve MMS mesajları1

İPhone, iPad ve iPod touch'ınızdaki fotoğraflar ve videolar

Müziğiniz, filmleriniz, TV şovlarınız, uygulamalarınız ve kitaplarınız gibi Apple servislerinden satın alma geçmişi2

Zil sesleri

Görsel Sesli posta şifresi (yedekleme sırasında kullanılan SIM kartı gerektirir)

İPhone, iPad ve iPod touch yedeklemeniz yalnızca cihazınızda depolanan bilgileri ve ayarları içerir. Kişiler, Takvimler, Yer İmleri, Posta, Notlar, Sesli Notlar3, paylaşılan fotoğraflar, iCloud Fotoğrafları, Sağlık verileri, arama geçmişi4 ve iCloud Drive'da sakladığınız dosyalar gibi iCloud'da depolanan bilgileri içermez.

This thread has been closed by the system or the community team. You may vote for any posts you find helpful, or search the Community for additional answers.

İCLOUD YEDEKLEME

Welcome to Apple Support Community
A forum where Apple customers help each other with their products. Get started with your Apple Account.