Ödeme
Ödeme yöntemi güncelleme işlemini yapamıyorum 2 gündür güncellemeye çalıştım sürekli daha sonra deneyiniz veya ödemeniz gerçekleştirememiştir diye bi sorunla karşı karşıyayım ne yapabiliriz
Ödeme yöntemi güncelleme işlemini yapamıyorum 2 gündür güncellemeye çalıştım sürekli daha sonra deneyiniz veya ödemeniz gerçekleştirememiştir diye bi sorunla karşı karşıyayım ne yapabiliriz
Ödeme yönteminiz App Store veya iTunes Store'da reddedilirse
Ödeme yönteminizi değiştirene veya güncelleyene kadar alışveriş yapamaz veya uygulama güncelleyemezsiniz.
App Store veya iTunes Store'da ödenmemiş bir bakiyeniz varsa, aşağıdaki mesajlardan birini görebilirsiniz:
** sorunu çözmek için yeni bir ödeme yöntemi ekleyin veya mevcut ödeme yönteminize ait fatura bilgilerini güncelleyin . Ödenmemiş bakiyeniz alınır. Ardından, diğer uygulamalar da yapabilir ve ücretsiz uygulamalar da dahil olmak üzere uygulamalarınızı güncelleyebilirsiniz.

Ödeme yönteminiz App Store veya iTunes Store'da reddedilirse
Ödeme yönteminizi değiştirene veya güncelleyene kadar alışveriş yapamaz veya uygulama güncelleyemezsiniz.
App Store veya iTunes Store'da ödenmemiş bir bakiyeniz varsa, aşağıdaki mesajlardan birini görebilirsiniz:
** sorunu çözmek için yeni bir ödeme yöntemi ekleyin veya mevcut ödeme yönteminize ait fatura bilgilerini güncelleyin . Ödenmemiş bakiyeniz alınır. Ardından, diğer uygulamalar da yapabilir ve ücretsiz uygulamalar da dahil olmak üzere uygulamalarınızı güncelleyebilirsiniz.

Bir ödeme yönteminin neden borçlandırılamayacağını öğrenin
Ödeme yöntemleri listenizi görüntülediğinizde , ödeme yönteminin neden borçlandırılamadığını özetleyen kırmızı bir metin görebilirsiniz.
Kayıtlı olduğunuz birincil ödeme yönteminde bir sorun varsa, farklı bir ödeme yöntemi ücretlendirilir. Satın alma işlemlerinin nasıl faturalandırıldığı hakkında bilgi edinin .
Ödeme yöntemlerinizden hiçbiri tahsil edilemezse, son siparişiniz ödenmemiş olarak kalacaktır. Son satın alma işlemlerinizi görmek ve hangi siparişin ödenmemiş olduğunu öğrenmek için satın alma geçmişinizi görüntüleyin .

Ödeme yönteminizi güncelleyin veya değiştirin
Fatura bilgilerinizi güncelleyebilir veya iPhone, iPad veya iPod touch'ınızdaki Ayarlar'a veya Mac veya PC'nizdeki iTunes'a bir ödeme yöntemi ekleyebilirsiniz . Fatura adresi veya son kullanma tarihi ile ilgili bir sorun varsa, ödeme yöntemine dokunun veya tıklayın, ardından ödeme bilgilerini güncelleyin.
Ödeme yönteminizi değiştirirseniz, ülkenizde veya bölgenizde geçerli parayla geçerli bir ödeme yöntemi kullanın. Gelecekte ödenmemiş siparişleri önlemek için Apple Kimliğinize birden çok ödeme yöntemi ekleyebilirsiniz .
Aile Paylaşımı kullanıyorsanız ve önceki bir satın alma işlemiyle ilgili faturalandırma sorunuyla ilgili bir mesaj görürseniz aile düzenleyicisinin fatura bilgilerini güncellemesi gerekir.

Beklenmedik bir ödeme görürseniz
Tanımadığınız bir satın alma işlemi için geri ödeme * isteyebilirsiniz , ancak önce satın alma işlemi için ödeme yapmanız gerekir. Devam etmek istemiyorsanız bir aboneliği de iptal edebilirsiniz.
* Geri ödeme talepleri geri ödeme döneminde olmalıdır ve geri ödemeler garanti edilmez. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullar'a bakın .

Daha fazla yardım alın
App Store veya iTunes Store'dan bir ödemeyle itiraz ettiyseniz, söz konusu ücret ve App Store veya iTunes Store'dan gelecekteki satın alma işlemlerini onaylamak için finans kurumunuzla tekrar iletişim kurun.
Amerika Birleşik Devletleri dışındaysanız, uluslararası satın alma işlemlerine izin vermek için finans kurumunuzla iletişim kurmanız gerekebilir.
Hâlâ yardıma ihtiyacınız varsa Apple Destek ile iletişim kurun .
Ödeme