Cihazım kulaklık moduna girdi ve çıkmıyor herşeyi
Cihazım kulaklık moduna girdi ve çıkmıyor herşeyi denedim ama normale dönmedi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
[Re-Titled by Moderator]
iPhone 6s, iOS 13
You can make a difference in the Apple Support Community!
When you sign up with your Apple Account, you can provide valuable feedback to other community members by upvoting helpful replies and User Tips.
When you sign up with your Apple Account, you can provide valuable feedback to other community members by upvoting helpful replies and User Tips.
Cihazım kulaklık moduna girdi ve çıkmıyor herşeyi denedim ama normale dönmedi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
[Re-Titled by Moderator]
iPhone 6s, iOS 13
Telefon kulaklıktan normal bir duruma geçmediğinde, genellikle kulaklık bağlantı noktasında bir engeldir. Fişi takıp hızlı bir hareketle birkaç kez çıkarmayı deneyip tamir edip etmediğini görebilirsiniz. Ayrıca bir el feneri ve kürdan alın ve kulaklık jakındaki kalıntıları temizleyin. Bunların hiçbiri işe yaramazsa, kulaklık jakını değiştirmeniz gerekir.
You have reached the English Apple support Community. Please post your question again in English, and we will be happy to help you.
Kulaklık takmadığım halede normal halde oldu kulaklık taktım çıkardım yine düzelmedi
Please don't try to be a moderator.
Cihazım kulaklık moduna girdi ve çıkmıyor herşeyi